• Sezona dostave pelet je v polnem razmahu in ker dostava pelet lahko povzroči kar nekaj sivih las, tako dostavni službi kot tudi naročniku, vam podajamo nekaj smernic za poenostavitev le-te.

  Pri naročilu pelet je zaželeno, da podate čim več informacij o vaši lokaciji ( stanje cest, dostopnost do vašega bivališča,..), kajti le tako se lahko dovolj dobro pripravimo, da se izognemo morebitnim težavam in zamudam pri dostavi . Zato tu velja pravilo ”več je manj”, kajti več informacij ko podate ( še tako nepomembna podrobnost za vas je lahko za nas rešilnega pomena), manjša je verjetnost težav pri sami dostavi.
  Dostavno vozilo je večje kot si mislite. Tovorno vozilo je lahko visoko 4 metre in dolgo 10 metrov. zato se težje prebija skozi ozke ceste z ostrimi zavoji. Ploeg tega imajo vozila na zadnji strani nameščeno nakladalno ploščad s pomočjo katere se z ročnim viličarjem razloži vaše pelete. Zaradi ploščadi mora vozilo stati na ravni utrjeni podlagi in ker gre za blago večje teže (1 tona) je pelete nemogoče z ročnim viličarjem premikati po mehki travi, razmočenem terenu ter večjih neravninah. Zato pred dostavo dobro premislite kam boste postavili vaše pelete in si s tem prihranite nevšečnosti in vaš čas.

   

  Palet de 40 sacos de pellets Foto

  Vaša prisotnost ob dostavi ni obvezna v kolikor nam podate dovolj informacij in obenem ni potrebna dodatna fizična pomoč dostavljalcu ob dostavi pelet.

  Opomba: pelete dostavljamo izključno do vrat ( dostava v klet oziroma v garažo je mogoča samo ob prisotnosti naročnika in pod pogojem, da je možen nemoten dostop z ročnim viličarjem).

Call Now Button